-
#
Potražite nas i na...
#
Facebook
MSN
Forum
#
SitNGo strategija
#
#
MTT strategija
#
#
Partneri
#
#
#
Kako pobjediti micro limit SNG
#

Kako pobjeđivati na micro limit SNG turnirima

Loši igrači i kako im se prilagoditi

Većina SNG strategija i savjeta podrazumjeva da vaši protivnici imaju barem osnovno znanje o SNG igri i da njihova igra ima barem malo smisla. Na micro limit SNG turnirima to često nije slučaj jer su vaši protivnici početnici koji ne poznaju ni osnovnu strategiju potrebnu za uspjeh na ovim turnirima. Zato ćete se često naći okruženi punim stolom jako opasnih i nepredvidljivih protivnika, fisheva.

Da biste uspjeli savladati cijeli stol loših igrača, morat ćete učiniti određene prilagodbe u odnosu na normalnu SNG strategiju.

Rana faza SNG turnira

U ranoj fazi, srednji i veliki pocket parovi dobivaju na vrijednosti prije flopa no morate biti spremni na fold u slučaju da na flopu padne as. S premium hendovima trebate povećati iznos svojih bet-ova jer će vas loši protivnici vjerojatno isplatiti. Vjerojatno će biti i više multi-way pot-ova (sa 3, 4 pa i više protivnika) što znači da i mali parovi te suited asovi dobivaju na vrijednosti ali ulazite u igru samo ako nije preskupo.

Srednja faza SNG turnira

Teže je krasti blindove protiv protivnika koji ne znaju foldati, stoga ostanite tight i rejzajte i ulazite all-in ako treba sa premium hendovima jer je velika vjerojatnost da će vas loši igrači zvati sa lošijim hendovima.

Bubble faza

Treba biti strpljiv i dopustiti protivnicima da se sami poizbacaju iz turnira. Prilagodite svoj raspon hendova s kojima rejzate all-in (bilo koji par, bilo koji A, KT+ i QT+). Prilagodite raspon hendova s kojima ćete zvati all-in vaših protivnika (JJ+, AQo+).

Za micro limit SNG turnire, jedna poker soba se ističe izborom turnira i prometom a to je PokerStars. Zaigrajte na najvećoj poker sobi i uvećajte svoju banku pomoću velikodušnih $600 bonusa na prvi depozit.

Sit’N’Go strategija:
Vodič kroz SNG turnire za početnike
9 najčešćih grešaka
Bankroll management za SNG igrače
Uvod u 6max SNG strategiju
SNG bonusi - priča o dvije banke

MTT strategija:
Poker turniri za početnike
MTT bankroll management


#
#
Linkovi
#
#
Partneri
#
#
Newsletter
#
 

 
#